Екс-гравець Шахтаря: Лунін у деяких моментах показав чудову реакцію

Лідер Шахтаря 80-х Сергій Ященко поділився думками щодо гри Ірландія – Україна.

“Кого можу виділити? Мабуть, можна назвати Качарабу. Зазначу, що він завжди грає технічно, грамотно, і з ігрового мислення – один із найкращих у збірній України. Може, “фізики” йому не вистачає, але його пластичний, м’який футбол не може не подобатися. Жаль, до речі, що його забитий м’яч скасували через офсайд – дуже гарний гол!

Гол Циганкова? Цей гол не був випадковим. Відмінне виконання Циганковим штрафного удару змусило помилитись усіх – і захисників, і воротаря. М’яч летів у рамку на добре розрахованій висоті, і відбити його було тяжко. Думаю, це результат тренувань, де Циганков відпрацьовував такі удари.

Лунін? У кількох моментах він продемонстрував чудову реакцію. Загалом завжди вибирав правильну позицію, і все, що летіло в його рамку, відбив. Хочеться, звичайно, побачити його у справі із сильнішим суперником“, – сказав Сергій Ященко.

Він грав за Шахтар з 1982 по 1991 рік. В чемпіонаті СРСР провів 272 матчі і забив 30 голів. У Вищій лізі України за “гірників” грав до 1999 року, забивши 2 голи за 112 поєдинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *