Екс-гравець Шахтаря: Ми побачили впевнену перемогу збірної України

Легенда донецького Шахтаря 80-х Сергій Ященко поділився думками про матч Ірландія – Україна в рамках Ліги націй.

Ми побачили упевнену спокійну перемогу збірної України. Порадувало те, що помилок у наших футболістів було мало, і якщо вони траплялися, то за рахунок індивідуальних дій усі огріхи підчищали. Важливо, що “синьо-жовтих” не було хвилювання у грі з таким непростим суперником, як Ірландія, і підопічні Олександра Петракова знали, як діяти.

Ротанція? Хлопці, які вийшли проти Ірландії, хотіли довести, що вони гідні місця в “основі” і готові скласти конкуренцію Зінченку, Ярмоленко, Малиновському, Яремчуку та іншим нашим досвідченим виконавцям. Цей матч, як і гра з Уельсом, вийшов видовищним, насиченим подіями. Загалом цей склад себе виправдав.

Ірландія ?Ця команда зіграла не так яскраво, як можна очікувати. Особливо з огляду на той факт, що ірландці виступали вдома. Ірландія – непогано фізично та тактично підготовлений колектив.

Згадайте тільки, як реагував на гру своїх підопічних тренер збірної Ірландії – він абсолютно не нервував, не кричав, видно був задоволений тим, що відбувається, адже результат зустрічі вирішив лише один гол. Але розвернутися ірландцям на повну силу не дозволила гарна командна гра українців.

Кінцівка гри? По-перше, ірландці пішли ва-банк, намагаючись забити з останніх сил. По-друге, збірна України почала грати на утримання. Безперечно, це був ризик. Чому наші часто так роблять? Думаю це психологія. Українським футболістам треба вчитися у найкращих команд світу, як утримувати потрібний результат, не створюючи пожежі біля своїх воріт. Загалом це потрібно виправляти“, – сказав Сергій Ященко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *