“Цей матч буде для них”: Богдан В’юнник пообіцяв, що молодіжна збірна гратиме заради військових

Молодий нападник донецького Шахтаря Богдан В’юнник, який другу частину сезону грав за Цюрих, поспілкувався з виданням lalibre.be. Він пообіцяв дати реванш збірній Франції після поразки в першому матчі (0:5).

У жовтні була складна гра, бо ми отримали червону картку (на 26-й хвилині). Цього разу ми не маємо відмовок, і ми маємо додаткове джерело мотивації: наші герої на лінії фронту. Цей матч буде для них“, – сказав нападник, за словами якого батьки як мінімум трьох товаришів по команді взяли в руки зброю в Україні, щоб протистояти російському наступу, що йде з 24 лютого.

“Солдати на фронті надіслали мені повідомлення після гри, в яких сказали велике спасибі, це додає нам мужності, ви перемогли, і ми теж хочемо перемогти на передовій. Дехто навіть знімав себе зі зброєю в своєму окопі”, – сказав Богдан В’юнник.

Він також зізнався, що втратив трьох друзів на фронті і дядька, який загинув під час бомбардування. Останні місця форвард живе в селищі Хіршталь, яке знаходиться приблизно в 50 кілометрах від Цюриха.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *