Костянтин Андріюк: Шевченко кинув збірну заради грошенят

Журналіст Костянтин Андріюк назвав головного тренера збірної України Олександра Петракова.

«Вельс – Україна – 1:0. Так, програний ЧС-2022 в Катарі. Так, втрачені надії. Але головний герой цього відбору саме наставник збірної України – Олександр Петраков. Пояснюю чому. Геніальний тренер сучасності – Андрій Шевченко проср… ой вибачте – провалив старт відбору ЧС-202. Три матчі – три нічиї, з Францією, Фінляндією, Казахстаном. А зараз те, що ви ніколи не бачили і не читали У Шевченка та його тренерського штабу був контракт – 35% – ЗП і 65% – бонус за вихід на ЧЄ-2020 і майбутній ЧС-2022. Шевченко і Ко проср… ой – провалили старт відбору на ЧС-2022.

І тоді….Шевченко каже Павелку: «Ой, а давайте змінимо контракт! Давайте далі – 65% – ЗП і лише 35% – бонуси за вихід на ЧС-2022» На що Павелко і Ко сказали цілком доречно: «Чекай дядя! Ти проср…. зіграв три матчі відбору на ЧС-2022. Доведи цей шлях до кінця за тим контрактом який ми почали (35% – зп і 65% – бонуси) і після відбору на ЧС-2022 поговоримо. На що «патріот» збірної України – Андрій Шевченко просто кинув свою команду. Заради… грошенят.

І знаєте що? Я тоді казав всім своїм колегам спортивним журналістам: «Попри все, я в цій історії на боці Андрія Павелка. І зараз я готовий це повторити – я на боці Андрія Павелка. Бо він вчинив правильно, сказавши правду «патріоту» Андрію Шевченку. Бо 64-річний Олександр Петраков прийшов за копійчану зарплату тренером збірної і зупинився за крок від дива.Бо 64-річний Олександр Петраков, сказав: «Українська мова це важливо. І почав офіційно спілкуватися українською на відміну від уродженця Двірківщини. Обоє батьків якого все життя спілкувалися винятково українською мовою. І який соромиться мови свого народу.

Тому! Петраков має залишитися далі тренером збірної України.Який зміг зробити диво! Попри невихід на ЧС-2022. Який показує, як потрібно бути справжнім тренером своєї команди. І своєї країни! Дякую, тренере Петраков! За відбір, за який не соромно!» – написав Андріюк.

Петраков замінив Шевченка на посаді головного тренера після того, як у спеціаліста завершився контракт. Пізніше Шевченко працював з «Дженоа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *