Олександр Караваєв: Гра з Шотландією забрала багато емоцій

Захисник збірної України Олександр Караваєв перед матчем плей-оф за вихід на ЧС-2022 проти Вельсу відзначив, що команда не підтримувала ідею подарувати їй путівку на турнір без боротьби

“У нас дуже гарний медичний табір, добрі масажисти. У нас є все для відновлення. Все, що дає медичний штаб, ми використовуємо. У нас було добре відновлення.

Всі знають, яка в нас ситуація, але спорт є спорт. Всі футболісти були проти, щоб нам дарували путівку на Мундіаль. Це було б  нечесно. Все має вирішуватись на футбольному полі. Це найважливіша гра в нашому житті. У нас є дуже велике бажання ігрова злість. Завтра ми покажемо, на що ми здатні в футбольному плані.

Я б не сказав, що гра з Шотландією була спокійною. Вона забрала багато емоцій. Більше було позитивних емоцій, і це добре. Коли ти граєш при такій підтримці суперника, це все одно додає сил. Останні два-три роки було дуже мало повних стадіонів через пандемію та інші проблеми. Заради цього ми й граємо. Ми також розуміємо, що підтримка буде не меншою, ніж в попередньому матчі. Ми готуємось до гри.

Ми з Ярмоленком багато років граємо на одному фланзі. Нам дуже комфортно, ми розуміємо один з одного з півслова. Ми багато спілкуємось і за межами футбольного поля“, – сказав Олександр Караваєв.

Матч Вельс – Україна відбудеться 5 червня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *