“Нас чекає головний матч”: Артем Довбик поділився думками від гри з Уельсом

Форвард національної збірної України з футболу Артем Довбик поділився думками після перемоги над Шотландією (3:1) у півфіналі плей-оф ЧС-2022, а також зізнався, що голивний матч ще попереду.

Якоїсь миті у мене був флешбек матчу зі Швецією на Євро 2020. Коли я забив гол, то мені навіть складно було святкувати. У мене були різні емоції. Радий, що ми здобули сьогодні перемогу.

Ми зробили лише п’ятдесят відсотків. Найголовніший матч чекає на нас попереду. Налаштовуємося на матч з Уельсом“, – сказав Артем Довбик.

Фінал кваліфікацію відбудеться за кілька днів, 5 червня, збірна України проти Уельсу на стадіоні Міленіум у “Кардіффі”. Старт поєдинку – о 19:00.

Артем Довбик вчора вийшов на заміну. Один момент він не реалізував зігравиш погано, про що зізнався після гри, але все ж таки забив у ворота Крейга Гордона. Для 24-річного нападника це був третій м’яч за збірну у семи зустрічах. Портал transfermarkt оцінює лідера атак СК Дніпро-1 у 5 мільйонів євро. Ним цікавиться клуб Серії А Торіно, повідомлялося, що скаути “биків” будуть на цій грі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *