Руслан Маліновський: Ми показали дуже високий рівень футболу

Хавбек збірної України Руслан Маліновський прокоментував перемогу проти Шотландії офіційному сайту УАФ.

— Ми дуже добре грали в першому таймі, створили декілька хороших моментів, забили чудовий м’яч. Ми вели в рахунку, нам дуже допоміг другий гол. Звичайно, після цього ми сіли трохи нижче. Були втрати м’яча в центрі поля, виникали контратаки суперника. Але ми впоралися дуже добре. Так, пропустили, але нічого страшного. Забили наприкінці, перемогли, головне — результат. Також зазначу, що ми показали дуже високий рівень футболу.

Після першого тайму ми знали, що трапиться, якщо пропустимо. Ми бачили, як трибуни гнали господарів уперед. Ми відчували цю атмосферу. Зазначу, що вона була чудовою, і наші вболівальники на трибунах були фантастичні. Ця перемога — для всіх українців, для тих, хто зараз на передовій. Ми з ними. Але поки що ми зробили 50% справи. Найголовніше — наступний матч.

Я думаю, що проблем із відновленням не буде. Я зіграв 70 хвилин, і, якщо судити по мені, то для мене це було таке собі тренування з підвищеною інтенсивністю. Хто зіграв 90 хвилин, той більше втомився.

— Наші вболівальники назвали «Левом матчу» Ярмоленка. Що скажеш із цього приводу?

— Він заводить команду, тримає всіх у напрузі, усім допомагає. Він мало грає у клубі, але у збірній віддає всі свої емоції. Звичайно, хочу привітати Андрія. Якщо він заб’є й стане «Левом матчу» в наступному поєдинку, я також буду дуже радий. Радий за нього та за сьогоднішню перемогу. Їдемо до Уельсу, — сказав Руслан Маліновський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *