Екс-форвард збірної Шотландії: Миколенко – молодий гравець, який ще буде розвиватись

Лідер Евертона середини 00-х Джеймс Макфадден дав інтерв’ю клубному сайту “ірисок” і поділився очікуваннями від гри рідної для нього Шотландії проти збірної України, за яку грає футболіст ліверпульского клубу Віталій Миколенко.

“Коли Миколенко тільки перейшов до Евертона, то був невпевненим, але Френку Лемпарду вдалося змусити його грати. В останніх матчах він виглядав блискуче. Він – молодий гравець, який ще буде розвиватися. Він чудово грав, Шотландії доведеться подбати про нього, тому що це важлива гра.

В Україні зараз відбуваються звірства, яких ворогу не побажаєш. Я просто радий, що українські гравці відчувають, що можуть грати.

Якщо вони почуваються добре і готові грати, то я радий, що гра триває. Це буде досвід, якого я ніколи не отримував – грати проти команди, у якої так багато відбувається вдома.

Це буде дивний день, але Віталій Миколенко був чудовим. Протягом останніх кількох тижнів він чудово виступав за Евертон. Ми повинні переконатися, що не дозволимо йому пробивати по воротах. Сподіваюся, він не завдасть жодного удару з краю штрафного майданчика, як це було в матчі з Лестером“, – сказав Джеймс Макфадден.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *