Екс-тренер збірної України: Петраков не має досвіду готувати команду місяць

Відомий український спеціаліст Микола Павлов поділився очікуваннями від гри Шотландія – Україна, яка відбудеться сьогодні в Глазго.

“Мене хвилює одне питання, яке обговорювалося до того, як команда зібралася. На місяць збирати збірну чи готуватися у клубах? Петраков не має досвіду готувати команду місяць, він ніколи збори на місяць не проводив. У Луческу та Де Дзербі є досвід підготовки команди через ігри та у тренувальному процесі.

Мені зараз цікаво і дуже хочеться подивитись, який буде насамперед фізичний стан футболістів на полі. Багато хто каже, що треба лягти там, померти. Але якщо немає сил, то куди ти вже побіжиш?

Якщо Петраков підготував команду і вони переможуть, я зніму капелюха перед Петраковим і стану на коліна. А якщо ні – тоді виникнуть питання.

Ніколи так не хвилювався за 7-8 років, які не працюю, як зараз. Дуже хочу, щоб нашим хлопцям пощастило. Без везіння у футболі нічого не буде“, — сказав Микола Павлов.

Якщо національна збірна переможе, то 5 червня зіграє з Уельсом за останню путівку на ЧС-2022, який відбудеться в Катарі. Варто зазначити, що в 1992 та 1994 році Микола Павлов був виконуючим обов’язки головного тренера збірної України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *