Андрій Пятов: Не буду розкривати всі карти, але ми відпрацьовуємо деякі моменти, щоб не дати шотландцям шансів забити

Голкіпер збірної України Андрій Пятов поділився очікуваннями від гри з Шотландією.

“Сьогодні в нас такий собі напіввихідний день. Добре, що вчора провели спаринг. Одна команда грала в стилі збірної Шотландії, друга — у нашому стилі. Це було зроблено, щоб спробувати протиставити манері шотландців свою гру.

Головне, щоб хлопці розуміли, в яких зонах вони мають знаходитися й як виходити з-під жорсткого пресингу майбутнього суперника. Ми готуємося до його стилю, і в нас є невеликі награвання. Не буду розкривати всі карти, але ми відпрацьовуємо деякі моменти, щоб не дати шотландцям шансів забити.

Команда тренується тут уже місяць, а перед війною я був на зборах із «Шахтарем», тому в мене таке враження, що це один безперервний збір. Трохи втоми є, але всі розуміють, що в нас велика мета…

Перед самою грою із Шотландією ми повинні відкинути всі сторонні думки, але зараз ми маємо доступ до Інтернету, тож читаємо новини, телефонуємо рідним і близьким і знаємо про ситуацію в країні. Тому день на день не схожий — іноді нормально, іноді переживаєш, бо ракети летять увесь час і несуть загрозу в тому числі й дітям. Але, сподіваюсь, усе буде добре, і ми гарно налаштуємося на матч“, – сказав Андрій Пятов.

Нагадаємо, що півфінальний поєдинок плей-офф відбору ЧС-2022 між збірними Шотландії та України відбудеться 1 червня у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк» (21.45).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *