Роман Яремчук: Матчі з Емполі та Рієкою були дуже важливими

Нападник збірної України Роман Яремчук розповів про підготовку до матчу плей-офф відбору ЧС-2022 з Шотландією. Нагадаємо, ця гра пройде 1 червня у Глазго.

“Гарні відчуття, хлопці відпочили, побули зі своїми дружинами. Усе гаразд. Я залишався у Словенії, тому що мені далеко летіти до Лісабона, але, попри це, я задоволений, адже час тут провів гарно. Я знаходив можливості й для індивідуальної роботи, бо лежати два дні в готелі якось неправильно. Виходили з головним тренером, працювали потроху.

Матчі з «Емполі» та «Рієкою» були дуже важливими, тому що всі отримали ігрові хвилини. У першій грі був ще й переможний результат, у другій, звичайно, бажали більшого, але не програли. Усі залишилися задоволеними й відправилися на вихідні в доброму гуморі.

До поєдинку із Шотландією в нас залишається тиждень, тому найважливіше зараз — прислухатися до настанов тренерського штабу. Будемо дізнаватися більше про нашого суперника. Ми повинні плідно попрацювати протягом часу, що залишився до матчу. Ну і, звичайно, щоб удача була на нашому боці“, — сказав Роман Яремчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *