Сергій Болотніков: Яремчук – монстр, відразу відчувається, що в команді з’явився форвард

Колишній ведучий “ТаТоТаке”, а нині автор ютуб-проекту КДК Сергій Болотніков у себе в телеграм-каналі поділився думками про гру Емполі – Україна, в якій “жовто-сині” здобули перемогу.

“1. Ключова інтрига – повернення Циганкова після травми і його заочний бій з Мудриком за місце в основі на Шотландію. Було помітно, що Віктор далеко не в оптимальній формі – не веде гру, вмикається лише епізодично, ше й не реалізував чистий вихід. Але навіть в такому стані він був ефективніше більш ефектного Мудрика – Циганков віддав класний асист на Яремчука і взяв безпосередню участь в гольовій атаці, яку завершив Караваєв. Словом, в протистоянні Циганков vs Мудрик «нєвсьотакадназначна».

2. Поява Попова в основі, причому в компанії Забарного і Матвієнка зліва, показала, що саме динамівець – головний претендент на роль третього центрбека, якщо Петраков обере улюблену схему 3-4-3. Але спершу Попов загуляв, коли ми пропустили. А потім взагалі травмувався( Вибір гравців у Петракова є, час теж. Але таке враження, що все говорить тренеру – грай в 2 центральних і не вигадуй.

3. Яремчук – просто монстр. Одразу відчувається, що в команді зявився форвард, якщо порівнювати з першим матчем. Бєсєдін, пробач.

4. Піхальонок – красунчик, другий гол поспіль. Але насправді хочеться більше бачити інші його якості – світлої голови, проникаючих пасів і тд. Схоже, Олександр ще трішки соромиться брати на себе роль «транспортного вузла» команди. Хоча можливо це така задумка Петракова – все-таки на полі був Шапаренко, який не стільки роздає, скільки тягне мяч вперед.

5. По двох матчах так і незрозуміло, в який футбол збирається грати Петраков проти Шотландії – якщо зовсім просто казати, від захисту чи першим номером? Очевидно, це питання переноситься на фінальні товарняки, коли буде основний склад.

6. Цікаво, який саме матч цього вечора дивився Зінченко?“, – написав Сергій Болотніков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *