Валерій Бондар: Моя мрія – поїхати до Катару

Центральний захисник збірної України та донецького Шахтаря Валерій Бондар поділився очікування від матчів збірної України в відборі на чемпіонат світу.

Протягом цього тижня ми добре тренувалися. Працюємо над фізичними даними, бо попереду п’ять важких матчів, тож треба добре підготуватися.

Під час збору ми багато часу проведемо разом, будемо напрацьовувати ті чи інші моменти тактичного плану. Звісно, за тривалий час можна краще звикнути один до одного. Щодня працюватимемо не лише для перемоги на полі, а й задля того, щоб порадувати нашу націю, наших хлопців із ЗСУ. Дуже багато повідомлень отримуємо із цього приводу

Моя мрія — поїхати до Катару, бо чемпіонат світу у футболіста може бути раз у житті. Це мета кожного гравця, який прибуває до збірної. Я вже виступав на молодіжному чемпіонаті світу, але турнір національних команд — зовсім інший рівень. Дуже хочеться туди поїхати.

Також хочеться, аби наші хлопці, наша нація, наша славна Україна перемогли. Ми також працюватимемо на футбольних полях, допомагатимемо нашій країні всім, чим можемо“, – сказав Валерій Бондар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *