Андрій Шевченко веде перемовини з мером Мілана, щоб розмістити там дітей з України

Колишній форвард та головний тренер збірної України Андрій Шевченко розказав, чи є серед його знайомих люди, які не розуміють, що відбувається в Україні.

«Люди, з якими я спілкуюсь зараз, це люди, які підтримують Україну. Розуміють, наскільки тяжка ситуація в Україні. Які великі проблеми з біженцями у нас. Здебільшого виїжджають у нас діти та матері. Тому для цього мають бути особливі програми. Дуже багато робиться у Євросоюзі та Великобританії.

Ми зараз готуємо з мером Мілана програму прийому дітей у Мілані, їх розміщення. Чи це буде з батьками, з мамою чи без неї. І водночас це вже має бути певна допомога і з боку шкіл. І ця вся програма готується, і її буде представлено наступного тижня.

Це в Мілані, але я постійно на зв’язку з послом і з консулом. Також цим займаються і в Римі, і у Вероні, і Бергамо. Я знаю, що Руслан Маліновський разом із дружиною дуже багато робить. Сьогодні весь світ об’єднався довкола цієї проблеми. І я вважаю, що кожен намагається і робить усе, щоб допомогти», – сказав Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *