Андрій Ярмоленко не хоче, щоб Україну пустили на ЧС без відбіркових матчів

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко поділився думкою про матч із Шотландією в рамках плей-офф відбору на чемпіонат світу у Катарі.

За словами українського нападаючого, наша національна команда віддасть всі сили, щоб пробитися на мундіаль, незважаючи на війну з Росією.

“Зараз важко думати про футбол. Якщо цей матч буде – як ми можемо вийти на поле і не віддати всіх сил, дивлячись на те, як борються наші люди? Звичайно, треба тренуватися, підготовка.

Але нам 100% буде важко, адже багато хто з хлопців сидить в Україні, не тренується. Хтось тримає автомат у руках, хтось розвозить їжу. Зараз про футбол ніхто й не думає. Але коли буде ця гра, скільки сил буде – всі ми віддамо”.

Ярмоленко відреагував на чутки, що Україні можуть подарувати путівку на чемпіонат світу.

“Була інформація десь, що нам хочуть подарувати путівку на ЧС. Вважаю, це неправильно. Ми маємо руки, ноги, футбольне поле. Ми повинні вирішувати все там. Допоможіть нам зупинити цю війну, закрийте небо, а ми все вирішимо на футбольному полі. Хто буде сильнішим – той і вартий їхати на ЧС“, – наводить слова Ярмоленко Футбол NEWS.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *