Екс-гравець збірної України: Російські футболісти, забудьте про мільйонні контракти і відпочинок в Монако

Колишній гравець київського Динамо та збірної України Юрій Дмитрулін звернувся до російських футболістів.

Я грав у Росії за ярославський Шиннік. Знаю багатьох футболістів, я мав багато друзів там – хочу звернутися до вас.

Пацани, чому ви засунули язики в жопу і мовчите? У нас війна, бомбять міста, вбивають мирних людей – жінок та дітей. У нас новонароджені у бомбосховищах, діти стають сиротами. Чи не набридло вам бути терпилами і боятися свого Путіна? Ви так і житимете в страху і без волі?

Забудьте про мільйонні контракти, про відпочинок із сім’єю в Дубаї та Монако, про дорогі машини. Ви гратимете за шматок хліба, тому що економіці вашої дупа. Ви в Європі більше ніколи не пограєте, а ті футболісти, які там є – їх виженуть звідти із срачами та ганьбою.

Ви більше ніколи не почуєте гімн Ліги чемпіонів і не відчуєте смаку міжнародних матчів. У вас залишився останній шанс зробити хоча б щось. Беріть свої телефони, поки вони є, записуйте відео і закликайте людей виходити на вулиці.

Скидайте путінський режим. Це останній шанс змінити ваше керівництво та здобути свободу. Якщо ви промовчите – ви учасники вбивць. Вам більше жоден українець не потисне руку. Дійте, часу у вас більше нема“, – сказав Юрій Дмитрулін.

Юрій Дмитрулін грав за Динамо, Таврію, Шиннік (Ярославль) і Єдність. На його рахунку 1 гол в 39 зустрічах за збірну України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *