Артем Федецький: Дай бог, щоб збірні України та Росії зустрілися

Колишній захисник збірної України Артем Федецький в коментарі Tribuna.com розповів, чи важливо національній команді на Євро-2020 пройти далі, ніж збірна Росії.

«Мені нецікаво, де там і з ким грає Росія. Вчора трошки настрій зіпсувала Фінляндія, я вболівав за них в матчі з росіянами.

Мені цікавіше, коли вже Україна зустрінеться з Росією на футбольному полі. Тільки щоб все було в рамках футбольних правил, без всяких підводних течій. Досить багато експертів і людей кажуть, і я це бачу, що Україна набагато цікавіше Росії по грі. Передачі, і взагалі абсолютно за всіма компонентами.

Куди дійде Росія – мені мало цікаво. Мені цікава одна збірна – наша команда. Всі переживання, хвилювання і підтримка тільки однієї збірної.

Дай бог, щоб збірні України та Росії зустрілися. Мені цікаво нарешті подивитися, хто на що здатний. А я впевнений, що у нашої збірної набагато більше шансів на перемогу, на класну гру. Потрібно трошки почекати.

Якщо росіяни вилетять – абсолютно нецікаво, нехай вилітають. Вболіваємо і підтримуємо тільки нашу збірну», – сказав Федецький.

Матч Україна – Північна Македонія розпочнеться о 16.00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *