«У мене відібрали все». Поль Погба висловився про свою дискваліфікацію через допінг

Поль Погба

Півзахисник «Ювентуса» Поль Погба прокоментував рішення щодо своєї дискваліфікації на чотири роки за застосування допінгу.

Нагадаємо, у жовтні 2023-го француз провалив одразу два тести. У пробі хавбека туринців виявили занадто високий рівень тестостерону. Адвокати 30-річного футболіста вимагали скорочення його можливої дискваліфікації з чотирьох до двох років, проте це не дало бажаного результату.

«Сьогодні мені повідомили про рішення Національного антидопінгового трибуналу, і я вважаю, що вердикт є невірним.
Я засмучений, шокований і вбитий горем, що в мене відібрали все, що я побудував у своїй професійній ігровій кар’єрі. Коли я буду вільний від юридичних обмежень, вся історія стане зрозумілою, але я ніколи не приймав свідомо чи навмисно жодних добавок, що порушують антидопінгові правила.

Як професійний спортсмен я ніколи не робив нічого, щоб покращити свої результати за рахунок використання заборонених речовин, і ніколи не виявляв неповаги та не обманював товаришів-спортсменів та вболівальників команд, за які чи проти яких я виступав.
У зв’язку з оголошеним сьогодні рішенням я оскаржу його у спортивному арбітражному суді», — написав Погба у своїх соцмережах.

Погба виступає за “Ювентус” з літа 2022 року. Минулого сезону півзахисник провів за італійців лише 10 матчів у всіх турнірах, у яких відзначився однією результативною передачею. Контракт гравця з туринським клубом діє до кінця червня 2026 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – 20 млн. євро.

Раніше стало відомо, що “Ювентус” розірве контракт із Погба в односторонньому порядку у разі його офіційної дискваліфікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *