«Рішення щодо Моурінью виявилося правильним». Хавбек Роми Крістанте — про звільнення Жозе

Жозе Моуріньо

Півзахисник «Роми» Бріан Крістанте висловився про відставку Жозе Моурінью з посади головного тренера команди. Після відходу португальського фахівця римлян очолив легенда клубу Даніеле Де Россі.

«Коли Даніеле приїхав, він не мав потреби у представленні. Йому було нелегко приєднатися до команди у скрутний момент і почати працювати з футболістами, з якими він грав, але він чудово впорався з цим завданням і зараз чудово знаходить з нами спільну мову.

Ми задоволені тим, яку команду будуємо та як прогресуємо від гри до гри. Рішення керівництва (про звільнення Моурінью) виявилося правильним. Він був прийнятий власниками клубу в дуже непростий момент. Ми багато що зрозуміли після цього», — наводить слова Крістанте Goal.

Моурінью очолював “Рому” з літа 2021 року. За час роботи з римським клубом португалець виграв Лігу конференцій УЄФА, а також вивів команду до фіналу Ліги Європи. На момент звільнення 61-річного фахівця «Рома» посідала дев’яте місце у турнірній таблиці італійської Серії А. Нині римляни розташовуються на шостій сходинці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *