Йожеф Сабо знайшов причину проблем Руслана Малиновського

Йожеф Сабо

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думкою щодо долі українського півзахисника «Дженоа» Руслана Малиновського, не оминувши увагою його дружину Роксану.

– Ви вже згадували, що найліпші свої роки Малиновський провів в «Аталанті». Як Ви думаєте, чому Руслан пішов з бергамського клубу?

– Швидше за все, це його пішли. У Руслана ж був конфлікт із Гасперіні. Тренер конфліктував не тільки з Малиновським, а й з іншими футболістами, у нього складний характер, але як фахівець він хороший. «Аталанта» при ньому завжди тримається на високому рівні. Гасперіні рівняється на Лобановського, а це означає, що він вимогливий тренер.

– Чи не може причиною конфлікту з Гасперіні бути дружина Малиновського Роксана, яка дуже часто висловлюється в соцмережах і пресі про футбол? Одного разу вона навіть поскаржилась на ранню заміну Руслана.

– Я вважаю, що дружинам футболістів взагалі нічого туди вклинюватися. Багато дружин починають розповідати тренерам і гравцям, як потрібно грати. Це неправильно! Роксана? Можливо, тому Малиновський і страждає, раз нікуди не підходить. Я ж не знаю, який у нього характер.

– Малиновському вже 30 років. Як думаєте, він ще пограє на високому рівні?

– Я не думаю, що він буде довго грати. Вік є вік. Малиновський хороший у відборах і атаці, але технічно і фізично він уже здає. Навряд чи ми його побачимо в сильнішій команді. А з його характером він і зовсім може швидко закінчити з футболом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *