Руслан Малиновський висловився про розгромну поразку Дженоа у грі з Аталантою

Руслан Малиновський

Український півзахисник Дженоа Руслан Малиновський прокоментував результат гри з Аталантою (1:4) у 24-му турі Серії А. Хавбек наголосив, що не святкував гол у ворота Бергамасків через повагу до своєї колишньої команди.

“Після трьох з половиною років в Аталанті, де ми увійшли в історію клубу та Лігу чемпіонів, і де я багато чому навчився, мене дуже поважають. Ось чому я не святкував гол”, – зізнався Малиновський.

“Ми заслуговували більше, ніж нічия. Але у футболі дрібниці мають значення. Я пишаюся командою та тією грою, яку ми показали”.

“Нам все одно доведеться продовжувати в тому ж дусі, щоб досягти успіху. Раніше я завжди грав у центрі поля за збірну, тому для мене немає проблем грати там, де мене просить Джилардіно”.

“Важко не радіти, коли граєш перед такою кількістю вболівальників. Я провів три з половиною роки в Бергамо, і моя дочка теж народилася там. Для мене це був гарний час, але з поваги до вболівальників я не став святкувати цей гол”.

На 51-й хвилині матчу Дженоа – Аталанта Руслан відзначився голом після передачі Мілана Баделя. Втім, цей удар не допоміг Дженоа уникнути поразки у звітній грі.

З літа 2019 року по січень 2023 року Руслан виступав у складі Аталанти – 143 матчі, 30 голів, 28 гольових передач. За Дженоа в поточному сезоні Малиновський забив три голи і віддав два асисти у 23 іграх.

Грифони посідають 12-е місце у турнірній таблиці Серії А. 17 лютого Дженоа зіграє з Наполі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *