Офіційно: Рома оголосила про звільнення Жозе Моурінью з посади головного тренера

Жозе Моурінью

«Рома» оголосила про звільнення Жозе Моурінью з посади головного тренера команди.

«Рома» оголошує, що Жозе Моурінью та його технічні співробітники негайно залишають клуб. Подальші новини щодо нового тренерського складу першої команди буде повідомлено найближчим часом», – сказано в офіційному обліковому записі римського клубу в соцмережі Х (раніше Twitter).

«Ми хотіли б подякувати Жозе від імені всіх нас за його пристрасть та зусилля, які він демонстрував з моменту його приходу до клубу. У нас назавжди залишаться чудові спогади про його перебування в «Ромі», але ми вважаємо, що негайні зміни відповідають інтересам клубу якнайкраще.

Ми бажаємо Жозе та його помічникам всього найкращого в їхніх майбутніх починаннях», — наводить слова керівництва «вовків» офіційний сайт римського клубу.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з’явилася інформація, що відносини Моурінью з президентом «Роми» Деном Фрідкіном погіршилися через результати команди цього сезону.

Після 20 турів чемпіонату Італії «вовки» набрали 29 очко та посідають дев’яте місце.

Португальський фахівець очолив римський клуб улітку 2021 року. У сезоні-2021/2022 під його керівництвом “Рома” виграла Лігу конференцій. У сезоні-2022/2023 “вовки” дійшли до фіналу Ліги Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *