Дженоа Руслана Малиновського можуть позбавити очок: відома причина

ФК Дженоа

Дженоа ризикує отримати штраф до трьох очок за порушення подання податкової звітності.

Повідомляється, що Грифони на кілька днів запізнилися з поданням звітності у листопаді 2023 року. З фінансового погляду у клубу все гаразд, порушень немає і ситуація стабільна. Проте порушено процедуру, контролюючі органи вже розпочали розслідування.

Існує кілька варіантів розвитку ситуації. Один із ймовірних, що клуб піде на співпрацю, визнає процедурне правопорушення та отримає певний грошовий штраф. Є суворіший варіант, у якому команді, крім штрафу, загрожує позбавлення від одного до трьох очок у Серії А. Контролюючі органи також можуть прийняти пояснення клубу та залишити епізод без покарання.

Зазначимо, що Дженоа минулого сезону отримала штраф -1 очко у Серії B за фінансові порушення. Нинішня ситуація відрізняється тим, що минулого разу клуб мав справжні проблеми у звітності. При цьому, позбавлення одного очка не завадило Грифонам посісти друге місце і повернутися до Серії А.

Дженоа займає 12-е місце у Серії А, набравши 21 очко. Команда українця Руслана Маліновського у наступному матчі прийме Торіно 13 січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *