Жозе Моурінью дуже дотепно прокоментував перемогу Роми у 7-му турі Серії А (Відеоогляд матчу)

Жозе Моурінью

Головний тренер Роми Жозе Моурінью прокоментував перемогу над Фрозіноне.

У першому таймі ми допустили пару гарних моментів біля своїх воріт, у лінії оборони у нас сьогодні грав півзахисник. Але ми впоралися завдяки єдності команди, роботі двох крайніх захисників, величезним зусиллям Бове та Паредеса, нападники також допомагали відбирати м’яч.

Це була справжня командна гра, і мені це завжди подобається. Ми грали проти команди, яка не має нічого спільного з Серією B. У Фрозіноні багато якостей, вони мені сподобалися, коли я аналізував їхній склад, і вони мені сподобалися сьогодні.

Я думав, що можу понести відповідальність за те, що Лукаку не забиває! Принаймні ніхто не зможе звинуватити мене в цьому, тому що Ромелу продовжує забивати. Він забиває тут, він забивав у Манчестер Юнайтед, в Інтері. Ромелу забиває скрізь “На щастя, я тренер, який може розвинути якості Ромелу“, – заявив португалець в інтерв’ю Football Italia.

Додамо, що Рома на своєму полі впевнено обіграла Фрозіноне у матчі 7-го туру італійської Серії А – 2:0.

Перший гол у середині першого тайму сконструювали лідери атаки Джаллороссі. Пауло Дібала виконав асист, Ромелу Лукаку забив. Для бельгійця це вже четвертий гол за Рому за останні п’ять матчів. Закріпив перемогу господарів ближче до фінального свистка Лоренцо Пеллегріні з паса того самого Дібали.

Рома – Фрозіноне – 2:0 

Голи: Лукаку, 22, Пеллегріні, 86

Огляд матчу: 

Для команди Жозе Моуріньо ця перемога стала першою за три тури. Рома, набравши вісім очок, піднялася на 12-е місце. Фрозіноне – десятий із дев’ятьма балами.

У четвер, 5 жовтня, Рома в Лізі Європи прийме Серветт, а через три дні зіграє в гостях проти Кальярі. Команда Еусебіо Ді Франческо, у свою чергу, на своєму полі гратиме з Вероною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *