Дженоа – Наполі: прогноз на матч 4-го туру Серії А

Дженоа - Наполі

16 вересня на «Луїджі Ферраріс» відбудеться матч 4-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Наполі».

Старт поєдинку намічений на 20:45 за європейським часом.

Команда повернулася в Кальчо після річної паузи. Уже впродовж минулого сезону тренерську посаду обійняв Альберто Джилардіно – спочатку як «в.о.», але, як потім виявилося, він вправлявся з «грифонами» набагато краще, ніж інший великий екс-нападник «Мілана», Шевченко, причетний до їхнього падіння у 2021/2022. Він встиг підняти амбітний клуб на 2-ге місце, забезпечивши пряме «підвищення». Але, розуміючи, що на новому-старому рівні буде складно, склад колективу влітку активно оновлювали. З урахуванням того, що прийшли Жуніор Мессіас, Маліновський, Ретегі, і список можна довго продовжувати, посилення вийшло значним. Але, якщо прибрати за дужки прохід «Модени» в кубку, старт вийшов не найкращим. Так, новачок несподівано переміг «Лаціо» в Римі. Але при цьому почав він чемпіонат із домашніх 1:4 з «Фіорентиною», а в крайньому, поки що, поєдинку поступилися і «Торіно», щоправда, на виїзді трохи не дотягнувши до фінального свистка – Радонич відзначився на 4-й доданій хвилині.

Клуб почав викликати занепокоєння у своїх шанувальників, ще толком не оформивши довгоочікуване «скудетто». Навесні стало відомо, що піде після оформлення титулу Спаллетті, та й багато футболістів стали предметом щільного інтересу грандів. Але на початку нового сезону стало зрозуміло, що, як мінімум, катастрофи в Неаполі не намічається. З лідерів пішов тільки Кім Мін Чже (Лосано так і не виправдав надій), зате витратили чимало грошей на Натана Бернардо, Каюсте і Ліндстрема. Оновлені «партенопеї» під керівництвом Руді Гарсії розпочали з упевнених перемог над «Фрозіноне» та «Сассуоло». Але принципову битву «Лаціо» ненависного Саррі програли 1:2.

Статистика особистих зустрічей

У парі домінує «Наполі». Зокрема він виграв обидва поєдинки в «Дженоа» в позаминулому сезоні, що завершився вильотом «грифонів».

Прогноз на матч Дженоа – Наполі

Букмекерські контори віддають 3 очки гостям. Можливо, зараз Хвіча і компанія не такі хороші, як рік тому, але повинні знову виграти – ставимо на гостей (коефіцієнт – 1,74).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *