“Вони принизили мене”: Леонардо Бонуччі розповів деталі скандального відходу з Ювентуса

Леонардо Бонуччі

Захисник берлінського «Уніону» Леонардо Бонуччі розповів про відхід з туринського «Ювентуса».

«Це брехня, що у жовтні мені повідомили про майбутній проект, у якому виключили мене із «Ювентуса». Насправді саме у жовтні у мене з’явилася можливість продовжити переговори про продовження контракту: ми рушили вперед разом, бо клуб зрозумів важливість бачити мене у роздягальні.

Потім я почув в інтерв’ю тренера, що мені нібито ще в лютому цього року повідомили, що більше не буду частиною команди «Ювентуса». Це теж неправда: тренер викликав мене до свого кабінету лише наприкінці березня, перед матчем Ліги Європи з «Фрайбургом», щоб сказати, що, на його думку, було б непогано розпочати свою тренерську кар’єру, вийшовши з футболу. Я відповів, що поважаю його думку, але не хочу зупинятись до чемпіонату Європи 2024 року.

Після цієї зустрічі я більше ні з ким не розмовляв до кінця травня, після останнього домашнього матчу з «Міланом», коли під час зустрічі з клубом мені повідомили, що цього сезону я стартував би після Гатті, Бремера, Данило та молодого гравця, ставши п’ятим. або шостим вибором у захисті та квочкою для інших. Я погодився, не бажаючи створювати проблеми. Зрештою, все було б як у минулому сезоні.

Потім 13 липня (спортивний директор “Ювентуса”. – Прим.) Джунтолі і (його асистент. – Прим. ) Манна прийшли до мене додому і принизили мене, сказавши, що я більше не буду частиною “Ювентуса” . Що навіть моя присутність у роздягальні та на полі заважатиме розвитку клубу», — наводить слова Бонуччі Sport Mediaset.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *