Легенда Ювентуса має намір судитися з туринським клубом: відома причина

Леонардо Бонуччі

Італійський захисник Леонардо Бонуччі подаватиме до суду на свій колишній клуб Ювентус.

Претензії 36-річного гравця до клубу, за який він виступав, такі: “відсутність нормальних умов для тренувань, завдання шкоди іміджу та професійному розвитку”.

Якщо позов футболіста виграє у суді, виручені кошти Леонардо планує передати благодійній організації Neuroland, яка підтримує сім’ї дітей, госпіталізованих у Турині.

Нагадаємо, Бонуччі все літо шукав собі новий клуб, аж поки в останній день трансферного вікна не став футболістом берлінського Уніону. Раніше, у травні цього року, ветеран заявив про плани завершити кар’єру в Ювентусі у 2024 році. Однак згодом туринці виставили свою легенду на трансфер, чим неабияк збентежили досвідченого гравця.

Бонуччі у складі Ювентуса з 2010 по 2023 роки (з перервою на один сезон у Мілані) провів 501 матч, забив 37 голів, виграв 8 чемпіонатів Італії, двічі добирався до фіналу Ліги чемпіонів.

Ювентус за підсумками минулого сезону посів сьоме місце у Серії А. Команду оштрафували на 10 очок у чемпіонаті за фінансові махінації, а згодом УЄФА усунула клуб від участі у єврокубках.

За збірну Італії центральний захисник зіграв 121 поєдинок (8 забитих голів), ставав віце-чемпіоном (2012) та чемпіоном Європи (2021), двічі виборював “бронзу” Ліги націй. Про звільнення зі збірної Бонуччі офіційно не оголошував, проте новий тренер Лучано Спаллетті не викликав його на вересневі матчі, як і деяких інших досвідчених гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *