Чемпіон зазнав поразки: огляд матчу Наполі – Лаціо (Відео)

Наполі - Лаціо

У третьому турі Серії А чемпіон Італії Наполі приймав римський Лаціо.

Наполі — Лаціо 1:2

Голи: Зелінські, 32 — Луїс Альберто, 30, Камада, 52

Наполі: Мерет — Ді Лоренцо, Ррахмані, Жезус, Олівера (Руї, 66) — Замбо-Ангісса, Лоботка, Зелінські (Сімеоне, 84) — Політано (Ліндстрьом, 75), Осімген, Кварацхелія (Распадорі, 66).

Лаціо: Проведель — Лаццарі, Казале, Романьолі, Марушич — Камада (Гендузі, 65), Катальді, Луїс Альберто — Андерсон (Педро, 80), Іммобіле (Кастельянос, 90+3), Дзакканьї (Ісаксен, 90+3).

Повний матч дивіться на МЕГОГО.

Початок протистояння звичним для Стідо Дієго Армандо Марадона залишився за господарями. Наполі підтискав Лаціо з усіх боків і захист столичного колективу не завжди встигав накривати найбільш небезпечних гравців суперників.

Але чи не в першій своїй атаці в цій грі “орли” одразу ж відкрили рахунок. Та ще й дуже яскравим ударом відзначився Луїс Альберто, коли на 30 хвилині п’ятою на ближньому куті воротарського завершив передачу від Андерсона з правого флангу вздовж лицьової. Однак одразу ж “Партенопеї” відігрались зусиллями Зелінські та його потужного пострілу з відскоку в пів колі перед штрафним.

На початку другого тайму Камада з передачі того ж таки Андерсона знову вивів “орлів” вперед. Гості зуміли втримати переможний результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *