“Нам потрібно більше працювати”: Стефано Піолі прокоментував перемогу Мілана в першому турі Серії А

Стефано Піолі

Стефано Піолі висловився про перемогу «Мілана» у 1-му турі Серії А. “Россонері” на виїзді обіграли “Болонью” (2:0). По голу забили Олів’є Жиру та Крістіан Пулішич.

“Нам потрібно більше працювати, щоб знайти баланс, але ті, хто приїхав до нас, безперечно знають, як грати у футбол, і це добре для початку. У нас було всього чотири товариські матчі, і ось перша гра в сезоні, тому є над чим попрацювати, але ми на правильному шляху.

Я задоволений, тому що я просив у керівників клубу не імена, а гравців, які мають певні характеристики та виконують конкретні ролі, – і вони мені їх дали. Стара гвардія допомогла новачкам швидко освоїтись, а нові гравці вже звикають до незвичного для них стилю футболу.

Я знав, що Пулішич – талант, у цьому ніколи не було сумніву. Було очевидно, що він додасть команді якості. Крім того, він є дуже універсальним гравцем, який може замінити Леау або зіграти під нападником, коли це необхідно.

Жиру подає приклад, він лідер на полі та за його межами, завжди має правильний настрій та готовий працювати на команду. Він так багато виграв у своїй кар’єрі, він щасливий у «Мілані». Це правда, що він уже не такий молодий, тому ми повинні час від часу давати йому перепочинок, але я дуже радий тренувати цього видатного хлопця.

Я розмовляю з Леау щодня і намагаюся пояснити йому, що його талант – це суперсила, але він повинен використати цю суперсилу, щоб допомогти команді. Якщо ми всі навчимося жертвувати собою і працювати без м’яча, я думаю, ми зможемо досягти багато чого. Рафа це розуміє і сьогодні так старанно працював“, – сказав Стефано Піолі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *