Легендарний Джанлуїджі Буффон поділився прогнозом на новий сезон Серії А

Джанлуїджі Буффон

Легендарний воротар збірної Італії Джанлуїджі Буффон поділився своїм прогнозом на майбутній сезон італійської Серії А.

«Упевнений, це буде видовищний чемпіонат. Вперше за довгий час ми не матимемо явно вираженого фаворита, але я думаю, що «Юве», «Інтер» та «Мілан» боротимуться за скудетто, як і «Наполі», який провів незабутній чемпіонат. Фаворити? «Наполі», «Інтер» та «Ювентус». За місця у Лізі чемпіонів також боротимуться «Мілан», «Лаціо» та «Рома».

Мені цікаво подивитися, як «Наполі» впорається із тиском після завоювання титулу. Це завжди непросто. Потрібно зберігати голову холодною. “Мілан” мене дуже інтригує. Мабуть, це найцікавіша команда в лізі. Дивно, як Піолі вдається зібрати разом стільки гравців із різних країн. “Нерадзуррі” можуть покластися на Лаутаро Мартінеса. Індзагі втратив Лукака і Джека, але тепер у нього є Тюрам і Арнаутович. “Інтер” точно боротиметься за титул.

“Ювентус”? З зрозумілих причин я пильно стежу за ним. Той факт, що йому не доведеться грати в єврокубках, може стати визначальним фактором у довгостроковій перспективі: менше ігор, менше травм, більше тренувань. “Рома” зробила відмінні придбання, недоліку в хороших гравцях немає. Думаю, її можна включити до числа претендентів на квиток до Ліги чемпіонів. “Лаціо”? Я б не став надто поспішати, але чекаю подальшого покращення. Команди Саррі згодом добре прогресують.

Команда-сюрприз? Вірю в “Аталанту”. Зізнаюся: у мене слабкість до «богині». Мені подобається ігрова філософія Гасперіні, мені подобаються клуб та атмосфера. Крім того, зверніть увагу на “Фіорентину”. І подивимося, на що здатна «Болонья» Тьяго Мотти», – сказав Буффон в інтерв’ю La Gazzetta dello Sport.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *