Колишній гравець Шахтаря підсилить ПАОК

Маркос Антоніо

Колишній хавбек донецького Шахтаря Маркос Антоніо незабаром покине Лаціо. Бразилець відправиться в оренду до грецького ПАОКа.

Про це повідомляє видання UOL. Зараз команди обговорюють останні деталі. За інформацією джерела, півзахисник буде рік грати за клуб з Салонік.

23-річний Маркос Антоніо перейшов до римського клубу влітку минулого року. “Гірники” отримали за футболіста компенсацію у розмірі 7,5 млн євро. За “орлів” у Серії А бразилець зіграв всього 16 матчів (589 хвилин в сумі) і забив 1 гол. Також відзначився 1 результативною передачею. Італійці не хочуть продавати його, але поки що він не входить до планів наставника команди.

За Шахтар Маркос Антоніо грав з 2018 року. Донецький клуб придбав його в португальського Ешторіла за 3,5 млн євро. В УПЛ опорник провів 54 поєдинки, в яких забив 4 голи і віддав 4 асисти. Також на його рахунку 12 матчів в Лізі чемпіонів і 13 зустрічей в Лізі Європи.

Його чинний контракт з Лаціо розрахований до 2027 року. Портал transfermarkt оцінює його в 8 млн євро. Варто сказати, що зараз у складі ПАОКа на правах оренди грає захисник Динамо поляк Томаш Кедзьора, а також екс-лідер Металіста та Шахтаря Тайсон.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *