Головний тренер Ювентусу висловився про ганебну поразку команди у 36-му турі Серії А

Ювентус

Керманич Ювентуса Массіміліано Аллегрі висловився про зняття з клубу очок і розгромну поразку від Емполі.

За словами фахівця, психологічні проблеми через ситуацію, в якій опинилися туринці – нормально.

Ми не повинні шукати алібі та виправдань, ми в Ювентусі. Тепер ми повинні підтягнутися ще більше, у неділю приїжджає Мілан. Звичайно, це дивна ситуація, що вердикт було винесено до матчу. Ми добре почали, але це не виправдовує психологічний крах. Перед грою ми посідали друге місце в таблиці з 69 очками на своєму полі, якби ми виграли сьогодні, то все ще боролися б із Міланом, але я не можу ні в чому дорікнути хлопцям. Ми програли в Севільї, вони відібрали у нас десять очок, ми три місяці йшли з -15. Це не виправдання, але це ненормальна ситуація.

З “якщо” і “але” ви нікуди не просунетеся. Ми граємо в такі ігри з січня, психологічний колапс – це нормально. Нам потрібно набрати шість очок, щоб наздогнати тих, хто попереду, а також залишитися на другому місці, на якому ми зараз перебуваємо. Це будуть важкі десять днів, це нормально, що енергії не вистачає, команда також була надто хороша. Психологічний аспект дуже важливий. Можна говорити що завгодно, але одна справа – грати другим номером, інша – грати після того, як нас кинули. Учора хлопці були порожніми, потрібно дати хлопцям якісь пом’якшувальні обставини.

Ми повинні поговорити з клубом і зрозуміти, де ми граємо, в Лізі Європи чи ні. Звідси ми почнемо, і покинути Ювентус зараз було б боягузтвом. Ми розчаровані, але це була гонитва. Потрібно сказати одне: на полі Ювентус посідає друге місце в турнірній таблиці. Не як тренер, а як людина: нехай ця історія закінчиться, нехай нам скажуть, де має бути Ювентус, це просто дурість і неповага до людей, які працюють. Це неймовірно“, – заявив Аллегрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *