Рома – Мілан: слова Жозе Моурінью після матчу 32-го туру Серії А

Головний тренер Роми Жозе Моурінью вважає, що його команда мала перемагати в матчі проти Мілана (1:1).

Якщо говорити тільки про гру, то я скажу, що результат несправедливий щодо нас. Тільки ми здатні грати проти Мілана так, як зіграли, відчуваючи такі складності.

Ми не багата команда, склад у нас не величезний. Кожна втрата – велика проблема, а сьогодні ми втратили кількох гравців.

Незважаючи на всі труднощі, наскільки вперто ми билися з Міланом у боротьбі за четверте місце, вражає. Тільки ми на це здатні.

Звичайно, я засмучений, три очки були у нас у руках. Але я більш гордий, ніж засмучений.

Є тренери, які можуть грати так, як хочуть. Вони можуть обирати між системами, вибирати між гравцями, між підходами. А ми будуємо команду від матчу до матчу, орієнтуючись на те, хто є у нас доступним. Ось чому я не люблю багато говорити про тактику. Я волію говорити, що ці хлопці чудові.

Ми все ще претендуємо на місце у четвірці та докладемо всіх зусиль. Я дуже пишаюся командою і вважаю, що ми скоріше втратили два очки, ніж набрали одне“, – сказав Моурінью в інтерв’ю DAZN.

Нагадаємо, після 32 турів Рома залишилася на п’ятому рядку, а Мілан йде на четвертому, при цьому кількість очок однакова, різниця лише в забитих і пропущених м’ячах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *