“Пропустили дурний гол”: наставник – про поразку від Наполі

Массіміліано Аллегрі засмучений поразкою «Ювентуса» у матчі з «Наполі» (0:1).

«Дуже прикро програвати такий матч, але ми мали краще діяти в ситуації з голом. Ми просто кинули грати, і в цьому сенсі нам точно потрібно діяти краще.

Ми добре грали, але пропустили дурний гол. Все просто, подивіться. Йде 93-а хвилина, і в штрафному майданчику повинні бути гравці, щоб захищатися.

Але це частина процесу розвитку, ми ставимося до цього як належного. Ми надто повільно реагували на м’яч у цій ситуації.

“Наполі” – сильна команда, яка скоро виграє чемпіонат. Це сумно, але у нас все ще є перевага у боротьбі за місце у топ-4. До того ж, ми все ще в Лізі Європи та Кубку Італії.

Нам потрібно зберігати спокій та приймати рішення суддів, як ми завжди це й робили. Якими б рішення не були – поганими чи добрими. Інакше ми витрачатимемо енергію на те, що не можемо змінити.

Сьогодні суддя був дуже добрим, і я вітаю його з його роботою.

Думаю, гравці заслуговують на похвалу, вони провели дуже хороший сезон. Розмов багато, але люди нічого не знають, тож мені смішно від них. Ми знаходились у сюрреалістичній ситуації, але хлопці чудово себе виявили.

Цей сезон допоможе нам вирости, і в наступному ми повернемось до боротьби за скудетто», – сказав головний тренер «Ювентуса» в ефірі Dazn.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *