Головний тренер Наполі розкрив причини розгромної поразки проти Мілана

Лучано Спаллетті

Головний тренер “Наполі” Лучано Спаллетті пов’язав поразку неаполітанської команди від “Мілана” з фізичною втомою гравців.

«Втома могла вплинути на нас, багато гравців дуже дбають про свої національні команди і віддають усі сили. До того ж багато залежить від самих матчів, від перельотів. Футболісти повертаються трохи втомленими. Але й у «Мілана» така сама ситуація.

Почасти справа втоми, частково – у тому, наскільки чудово зіграв «Мілан». Ми ж виступили не на звичному рівні. Нам трохи не пощастило із паузою на ігри збірних. Матіас Олівера повернувся з травмою, Осімхен.

Зараз ставлення до Ліги чемпіонів змінилося, будуть люди, які почнуть говорити, що жеребкування для нас пройшло невдало. Комусь здається, що нам потрапив слабкий суперник. Але це не так. «Мілан» мав не найкращий відрізок, але ми знаємо, що Ліга чемпіонів все змінює. У подібних матчах складно знайти тих, хто не викладатиметься. Сподіваюся, після сьогоднішньої гри так думатиму не тільки я», – наводить слова Спаллетті сайт журналіста Джанлукі Ді Марціо.

Перемога у грі з “Наполі” дозволила “Мілану” обійти “Інтер” і піднятися на третє місце в турнірній таблиці. До “Лаціо”, який йде другим, відстань в чотири бали. “Наполі” продовжує очолювати таблицю Серії А, набравши 71 пункт.

У наступному турі чемпіонату Італії “Наполі” зіграє проти “Лечче”, а “Мілан” зустрінеться з “Емполі”. Обидва матчі відбудуться 7 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *