“Ми грали не дуже добре”: Алегрі – про перемогу Ювентуса над Вероною

Массиміліано Алегрі залишився незадоволеним тим, що «Ювентус» обіграв «Верону» лише 1:0. Головний тренер туринців не чекав завершення гри і пішов у роздягальню.

«Ми знали, що буде складно, тому що «Верона» фізично міцна і має майстерність. Обидві команди мали можливості забити. Ми добре розпочали другий тайм і могли збільшити рахунок, але не змогли цього зробити. І все-таки ми досягли потрібного результату.

Ми грали не дуже добре, і я думаю, що останні п’ять хвилин ми повинні були піти вперед і забити другий м’яч, продовжувати тиснути. «Вероні» потрібно було лише зробити один закид у нашу штрафну, а там могло статися будь-що. Ми могли б сидіти тут і зализувати рани, якби суперник зрівняв рахунок.

Ми набрали на полі 59 очок, завдяки цій перемозі скоротили відставання від «Інтера» та – на даний момент – від «Мілана» та «Лаціо». Хороші результати дозволяють швидко надолужувати втрачене, але потрібно рухатися вперед поступово. “Реальна” таблиця говорить нам про те, що до зони Ліги чемпіонів ще 4 очки, а це багато.

Повторюся, грати за таких умов непросто, але хлопці молодці», – сказав Алегрі Sky Sport Italia.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *