Легендарний Златан Ібрагімович зробив заяву щодо завершення кар’єри футболіста

Нападник «Мілана» Златан Ібрагімович спростував інформацію, що може завершити кар’єру у січні, якщо його відновлення після травми не дасть прогресу до кінця року.

«У мене велика пристрасть до своєї гри. Насолоджуюся кожним днем, бо думаю, що коли закінчу з футболом, то сильно нудьгуватиму. Я намагаюся залишатися на одному рівні з цими молодими хлопцями, які старанно працюють і просто тримаю ритм.

Я хочу залишатися здоровим, і коли я перебуваю на цьому рівні, я продовжую грати і дивитися, як далеко зможу зайти. Поки можу показувати результати, все одно гратиму. У той день, коли не відповідатиму рівню, я хочу, щоб люди навколо мене були чесними і сказали, що я вже не той, і тоді я буду реалістом.

У мене є цей драйв, я хочу ставати краще з кожним днем. У мене такий менталітет, що якщо я не працюю над собою досить старанно, то не почуваюся добре. Це виводить вас на рівень, де ви кидаєте виклик своєму тілу, тому що все йде до того, що потрібно кидати виклик собі. Як далеко ви можете дістатися? Як далеко ви можете завести своє тіло? – Наводить слова Ібрагімовича CNN.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *