Американський бізнесмен планує придбати топ-клуб Серії А

Американський бізнесмен індійського походження Вівек Ранадіве, який володіє клубом НБА Сакраменто Кінгз, налаштований придбати топ-клуб Серії А міланський Інтер, інформує freezmi.io.

Як пише Tuttosport, американець має велике бажання зайти у європейський футбольний ринок. Раніше він робив спроби придбати інший італійський гранд Мілан, а також був зацікавлений у лондонському Челсі, але в обох випадках не зміг досягти успіху.

Ранадіве зацікавлений в придбанні клубу, хоча вважає бажану Suning суму в 1,2 мільярда євро завеликою. Нагадаємо, в останні дні з’являється все більше новин про те, що китайські власники “змій” готові продати Інтер.

64-річний Вівек Ранадіве вперше прийшов у великий спорт у 2010 році, коли співвласником іншої франшизи НБА Голден Стейт Ворріоз. Для того, щоб купити “королів” у 2013 році, він продав свою долю в ГСВ. 65% акцій Кінгз обійшлися йому і його партнерам в 348 мільйонів євро.

Сакраменто до його приходу останній раз грав у плей-офф ще в 2006 році, але при ньому результати не змінились. Команда так і не змогла ні разу за 8 років потрапити в топ-8 Західної конференції. За цей період у клубі змінилось шість тренерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *