Всі кошти зібрані від проданих квитків на матч Рома – Шахтар будуть передані Shelter Centre у Львові

Рома - Шахтар

Сьогодні, 7 серпня, в Римі відбудеться матч Рома – Шахтар. Господарі на матч із з “гірниками”вийдуть у футболках зі спеціальною нашивкою з логотипом UNHCR (організація ООН у справах біженців) та серцем у кольорах українського прапора (на головному фото частина форми – прим.).

Потім чотири футболки буде підписано та продано з аукціону, а всі виручені кошти підуть на підтримку з надання гуманітарної допомоги українцям.

Крім того, вся виручка від квитків (було продано понад 60 000 тис. квитків – прим.) буде передана Шахтарю і, зокрема, їхньому проекту Shelter Centre на Арені-Львів.

У рамках проекту міський футбольний стадіон було перетворено на притулок для сотень біженців: для тих, хто їх потребує, надається їжа, медичне обслуговування, допомога по догляду за дітьми та багато іншого.

Крім того, використовуючи спорт як інструмент для підтримки соціальної інтеграції та зміцнення соціальної згуртованості, напередодні гри в неділю 23 багатообіцяючі українські футболісти, всі з яких наразі представляють L’Aquila Calcio, проведуть тренування в Тригорії.

Ці футболісти разом із 60 іншими українськими дітьми, які зараз перебувають у Римі після того, як вони залишили Україну через війну, візьмуть участь у товариському матчі на Олімпіко як спеціальних гостей клубу.

Ще 25 українських дітей супроводжуватимуть гравців, коли вони вийдуть на поле перед грою, а 200 квитків також роздали українським біженцям у Римі завдяки співпраці з посольством України в італійській столиці.

UNHCR створила спеціальний лендинг, де усі вболівальники Роми можуть зробити пожертву, щоб допомогти тим, хто втік від ситуації в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *