Генріх Мхітарян зізнався, що Моурінью хотів лишити його в Ромі

Новачок Інтера Генріх Мхітарян розповів про те, чому він вирішив піти до міланського клубу в літнє міжсезоння, а також про бажання римської Роми зберегти його у складі.

Я провів у Ромі три прекрасні роки та виграв Лігу конференцій. Проте всі в курсі, що у футболі все швидко змінюється. У 33 роки я все ще хочу перемагати.

Чи робив Моуріньо все, щоб утримати мене? Так. І не лише він, а й клуб загалом. Однак у результаті ми не змогли домовитись. Я вирішив піти і не шкодую. З першого дня в Інтері почуваюся частиною сім’ї. З Лукаку, Джеко та Дарміаном ми раніше грали разом – вони розповіли багато хорошого про команду“, – наводить слова Мхітаряна Dazn.

Мхітарян раніше виступав за єреванський Пюнік, донецькі Металург та Шахтар, дортмундську Борусію, а також Манчестер Юнайтед, Арсенал та Рому. За римський клуб він провів 117 матчів, забив 29 м’ячів та віддав 28 результативних передач. У сезоні-2021/22 він оформив 5 голів і зробив 9 асистів у 44 іграх, ставши з клубом володарем трофею Ліги конференцій.

Інтер в сезоні 2021/2022 став віце-чемпіоном Серії А. Букмекери вважають “змій” головним претендентом на Скудетто в цьому сезоні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *