Офіційно: Інтер продовжив контракт з легендарним для клубу гравцем

Міланський Інтер і 37-річний (через 5 днів буде 38 – прим.) голкіпер Самір Ханданович домовились про продовження співпраці ще на один сезон.

Про це повідомляє офіційний сайт “змій”. Воротар грає за Інтер з 2012 року. Його купили за 11 мільйонів євро в Удінезе. З 2019 року він був капітаном. В новому сезоні він буде, скоріш за все, дублером Андре Онана, який перебрався з Аякса вільним агентом.

Я дуже щасливий і пишаюся тим, що я гравець Інтера та ще й капітан. Для мене це привілей, який тепер продовжуватиметься.

У тих, хто грає за Інтер, завжди є велике бажання перемогти. Це тому, що історія цього клубу свідчить про те, що ви граєте тут, щоб вигравати титули. Ось чому ми тут, і це те, що ми пояснюємо новачкам. Ми хочемо змагатися, щоб виграти трофеї.

Я виріс як людина і як гравець. Багато що змінилося за останні десять років: гравці та тренери приходили та йшли. Але найголовніше, щоб Інтер залишався ми стаємо все кращими й кращими Ми багато чого покращили за ці десять років, і нам потрібно зробити все можливе, щоб підняти клуб на нові висоти“, – сказав він клубній прес-службі.

За цей період у всих турнірах Самір Ханданович провів за Інтер 433 матчі. Також грав за Ріміні, Лаціо, Тревізо та Домжале. На його рахунку 81 матч за збірну Словенії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *