Чемпіонські амбіції: новачок Серії А хоче підписати Дібалу та Ікарді

Новачко Серії А Монца планує підписати двох зіркових аргентинців. Як повідомляє інсайдер Джанлука Ді Марціо команда націлилась на підписання Пауло Дібали та Мауро Ікарді. Обидва гравці мають великий досвід гри в Серії А.

Нагадаємо, Дібала виступає за Ювентус з 2015 року. Цього сезону 28-річний аргентинський футболіст взяв участь у 28 матчах чемпіонату Італії, в яких забив 10 голів і віддав п’ять результативних передач. Також на його рахунку три голи у п’яти матчах у Лізі чемпіонів. За збірну Аргентини Дібала виступає із 2015 року. Він провів за неї 32 матчі, записавши до свого активу два голи. Також в Італії він виступав за Палермо.

29-річний Мауро Ікарді грає за ПСЖ з 2019 року. За цей період в Лізі 1 він відіграв 66 матчів і забив 23 голи. З 2013 по 2019 рік виступав за Інтер, а до того два роки був у Сампдорії. На його рахунку 1 гол у 8 матчах за збірну Аргентини.

Для Монци це буде дебютний сезон в еліті італійського футболу, але Сільвіо Берлусконі та Адріано Галліані мають великі плани щодо клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *