Провів в клубі 17 років: легенда Ювентуса заявив, що покидає команду з Турину

37-річний захисник Ювентуса та збірної Італії Джорджо К’єлліні після поразки туринського клубу у фіналі Кубка Італії від Інтера (2:4 д.в.) оголосив про відхід з команди після завершення сезону.

«Позаду 10 чудових років тепер хлопці повинні продовжувати розпочате. Я зробив усе, що міг, і сподіваюся, що щось залишив по собі. У понеділок я попрощаюся з домашнім стадіоном Ювентуса, а потім, якщо в мене ще залишилося щось у баку, можливо, я матиму виїзд до Флоренції.

Це мій усвідомлений вибір на 100%, я щасливий піти на такому високому рівні, тому що багато років казав, що не хочу закінчувати боротися і не мати змоги грати на своєму рівні. Я виклався на повну, незабаром стану найбільшим фанатом Ювентуса з боку. Після стільки років у цьому клубі ви не можете позбутися цього», – наводить слова К’єлліні Football Italia.

Як зазначає журналіст Фабриціо Романо у «Твіттері», К’єлліні ще не визначився з варіантом продовження кар’єри. Він має на руках дві пропозиції з МЛС, одна з яких – від Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, Джорджо став гравцем Ювентуса у 2005 році, перейшовши з Фіорентини за €7,7 млн. З того часу він провів за клуб 559 матчів, у яких забив 36 м’ячів і віддав 25 результативних передач. У складі Ювентуса він став 9-кратним переможцем чемпіонату Італії, 5-кратним володарем Кубка та Суперкубком Італії, а також став чемпіоном Серії B у сезоні-2006/2007.

Раніше К’єлліні анонсував свій останній матч за збірну Італії, який пройде на “Уемблі” з Аргентиною.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *