Знаменитий тренер Жозе Моурінью виступив з заявою щодо свого майбутнього

Головний тренер італійської Роми Жозе Моурінью розповів про плани роботи у столичному клубі.

«Ми хочемо спробувати потрапити до Ліги чемпіонів, але коли ви дивитесь на рівень трансферної активності Інтера, Мілана та Ювентуса, ви розумієте, що три з чотирьох кваліфікаційних місць уже зайняті. Є четверте місце, минулого сезону це була Аталанта, цього сезону це Наполі, ми можемо дістатися туди наступного сезону? Я думаю, що нам під силу це зробити.

У другій частині сезону, після січневого трансферного вікна, ми внесли досить невеликі зміни, щоб поліпшити склад. Мені не так пощастило як деяким тренерам, які можуть купувати те, що хочуть. У наступному сезоні, після року роботи та розвитку на кожному рівні, я думаю, ми маємо шанс, і це наступна мета.

Наразі все дуже спокійно, бо маю ще два роки контракту. Клуб не звертався до мене з проханням продовжити, тому вони не ставлять мене в ситуацію “прийняти чи не прийняти”. Все спокійно, стабільно, так і має бути.

Я повинен закінчити сезон якнайкраще і на 100% почати наступний сезон, тому що я не шукаю змін, мої люди це знають. Я не міг покинути клуб перед другим сезоном. Тож наступного сезону я продовжу працювати тут”, – наводить слова Моурінью Sky Sports.

Рома в поточному сезоні Серії А після 36 турів розташовується на 6-му місці в турнірній таблиці. Підопічні Жозе Моурінью вийшли у фінал Ліги конференцій, де зіграють із Фейєнордом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *