Аталанта Маліновського розібралася зі Спецією Коваленка в 36-му турі Серії А (відео)

У матчі 36-го туру італійської Серії А Спеція приймала Аталанту. Зустріч відбулася на стадіоні “Альберто Пікко” у Спеції та завершилася перемогою гостей з рахунком 3:1.

На 16-й хвилині зустрічі рахунок відкрив нападник Аталанти Луїс Мурьєль. На 30-й хвилині форвард Спеції Даньєле Верде зрівняв рахунок. На 73-й хвилині захисник Берат Джімсіті знову вивів Аталанту вперед. На 87-й хвилині хавбек клубу з Бергамо Маріо Пашаліч встановив підсумковий рахунок зустрічі.

Спеція – Аталанта – 1:3

Голи: Верде, 30 – Муріель, 16, Джімсіті, 73, Пашаліч, 87

Спеція: Проведель – Ам’ян, Ерліч, Христов (Реца, 46), Ніколау, Бастоні (Манай, 56) – Ківер, Маджоре (Антіст, 78), Агудело (Коваленко, 68) – Джасі, Верде.

Аталанта: Муссо – Дзаппакоста, де Рон, Паломіно (Демірал, 46), Джімсіті, Меле (Пессіна, 87) – Фройлер (Хатебур, 59), Маліновський (Бога, 59), Пашаліч, Копмейнерс – Муріель.

Попередження: Бастоні (41), Маджоре (44), Маліновський (53), Фройлер (57), Муріель (62).

Український півзахисник Руслан Маліновський вийшов на поєдинок в стартовому складі та зіграв 59 хвилин. Саме з передачі українця Муріель забив перший гол Аталанти в цьому матчі. Ще один представник збірної України Віктор Коваленко з’явився на полі у складі Спеції на 68-й хвилині. Результативними діями не відзначився.

Огляд матчу: 

Аталанта набрала 59 очок і піднялася на сьоме місце у турнірній таблиці італійської Серії А. Спеція (33) – на 16-му місці. Лідером змагань є Інтер (78).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *