“Я в сказі!” Міно Райола відреагував на інформацію ЗМІ про свою смерть

Футбольний агент Міно Райола відреагував на інформацію ЗМІ про смерть.

“Поточний стан здоров’я для тих, кому цікаво: я в сказі! Вдруге за чотири місяці мене вбивають. Здається, я також можу воскресати”, – написав Райола у своєму Твіттері.

Міно Райола

Раніше закордонні ЗМІ повідомляли про смерть Райоли, який тривалий час боровся із захворюванням легень і навіть переніс операцію на них. Пізніше помічник агента повідомив, що Міно перебуває у поганому стані, але живий.

Міно Райола – один з найвідоміших і впливових футбольних агентів. Серед клієнтів Райоли – голкіпер ПСЖ і збірної Італії Джанлуїджі Доннарумма, норвезький нападник дортмундської “Боруссії” Ерлінг Холанд, шведський форвард “Мілана” Златан Ібрагімович, нідерландський захисник “Ювентуса” Маттейс де Лігт, півзахисник “Манчестер Юнайтед” і збірної Франції Поль Погба та інші відомі футболісти.

Минулого року статки Райоли оцінювалися приблизно в € 73,5 млн.

Нагадаємо, 12 січня Райола переніс операцію на легенях, а 20 січня потрапив до реанімації.

Міно Райола: що відомо про агента

Райола народився 1967 року в італійському місті Ночера-Інферьоре.

Футбольним агентом Міно почав працювати на початку 1990-х у компанії Sports Promotions. Працюючи в цій компанії в 1993 році під його керівництвом здійснилися переходи Віма Йонка та Денніса Бергкампа з “Аяксу” в “Інтер” та Марсіано Вінка з “Аяксу” в “Дженоа”.

Першим великим трансфером Райоли як незалежного агента став перехід Павела Недведа з празької “Спарти” до “Лаціо”.

У травні 2019 спочатку Італійська федерація футболу, а потім і ФІФА відсторонили Райолу від футбольної діяльності на три місяці. ФІФА не стала повідомляти про причини, через які було ухвалено таке рішення.

Міно Райола знає сім мов: італійську, голландську, англійську, французьку, німецьку, іспанську, португальську.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *