Андрій Шевченко дав першу пресконференцію на чолі Дженоа: розповів про цілі на сезон та плани на майбутнє

Сьогодні, 10 листопада, Андрій Шевченко провів першу пресконференцію на чолі італійської Дженоа.

Переклад його інтерв*ю зробив телеграм-канал Гранде Шева.

“Наша мета – наступного сезону грати у Серії А. Я знаю лише один шлях, як можна її досягти, – працювати. Обіцяю, що зроблю все, на що здатний.

Мене дуже зацікавив проект. Коли я грав проти Дженоа, то це завжди була гра проти 12 гравців. Вболівальники тут фантастичні, і зараз нам дуже потрібна їхня підтримка.

Я спілкувався лише в новими власниками, з Джошем Вондером. У січні буде підсилення – мені це гарантували. Команді потрібні нові гравці.

Нам треба піднятися на місце у таблиці, де ми зможемо спокійно дихати, не нервувати. Це зараз найголовніше.  Кубок Італії? В першу чергу, нам треба врятуватися. Ми з командою працюватимемо над цим.

Я готовий працювати у клубі. Я чекав на цей шанс. Звісно, треба багато працювати. Але я не боюсь, я дуже мотивований. Берлусконі? Я ще з ним не спілкувався, лише з Галліані.

Дженоа – дуже агресивна команда, особливо вдома, так сталося історично. Я хочу, щоб у нас був ідеальний баланс. Треба зрозуміти, чого потребує команда. Треба бути готовими до серії дуже складних матчів.

Я розмовляв з гравцями, відчув, що вони дуже хочуть покращити ситуацію. Завдяки цьому прагненню та правильній структурі на полі, ми зможемо досягти успіху.

У Дженоа – велика історія, у Генуї – велике серце. Це одна з причин, чому я тут. Перше, над чим будемо працювати, – психологія. Нам треба залишити складну ситуацію позаду.

Схема? Зараз ми думаємо, яка буде найкращою для цієї команди. Це може бути 3-5-2 чи 4-3-3, це не так важливо“, – сказав Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *