Дубль Артема Довбика допоміг Жироні здобути перемогу у 30-му турі Ла Ліги (Відео)

Артем Довбик

“Жирона” українців Артема Довбика та Віктора Циганкова на своєму полі здолала “Бетіс” у матчі 30-го туру іспанської Ла Ліги.

Поєдинок на “Естадіо Мунісіпаль де Монтіліві” у Жироні завершився з рахунком 3:2.

Господарі поля вийшли вперед на 36-й хвилині. Довбик реалізував пенальті, який сам же і заробив – після його удару головою м’яч влучив у руку захиснику гостей. З 11-метрової позначки Артем ударом низом дуже впевнено розвів м’яч і воротаря по різних кутах.

Перед самою перервою “зелено-білі” відігралися зусиллями Вілліана Жозе.

У другому таймі “жиронці” вдруге повели в рахунку – на 65-й хвилині Циганков розігнав атаку своєї команди, Порту зробив передачу, а Довбик оформив дубль, з меж штрафного низом пробивши у ближній кут.

Утім, “Бетіс” знайшов сили вдруге в цьому матчі відновити паритет. На 76-й хвилині дубль оформив Вілліан Жозе.

Наприкінці гри підопічні Мічела все ж вирвали перемогу. У компенсований час, на 90+2-й хвилині, вирішальний гол забив Крістіан Стуані.

“Жирона” – “Бетіс” — 3:2

Голи: Довбик, 36 (з пенальті), 65, Стуані, 90+1 — Вілліан Жозе, 45+3, 76

“Жирона”: Гассаніга – Ерік Гарсія, Давід Лопес (Стуані, 82), Блінд – Коуто, Мартін (Хуанпе, 90+5), Алейш Гарсія, Гутьєррес – Циганков (Еррера, 82), Довбик (Валері, 90+5), Порту (Торре, 82)

“Бетіс”: Руї Сілва – Руїбаль, Песселья, Ріяд (Сократіс, 46), Абнер (Міранда, 77) – Гвідо Родрігес – Форнальс, Іско, Фекір (Карвалью, 62), Айосе Перес (Авіла, 62, Родрі, 83) – Вілліан Жозе

Попередження: Мартін, 41, Торре, 88, Еррера, 90+4 — Іско, 31, Ріяд, 45+1, Авіла, 83, Форнальс, 90+4

Відео голів: 

Відзначимо, що Довбику нарешті вдалося перервати свою безгольову серію у матчах за клуб, що тяглася з 21 січня – тоді, нагадаємо, Артем за шість хвилин оформив хет-трик у ворота іншого севільського клубу. Сумарно на даний момент в активі Довбика 16 голів та сім результативних передач у 31 поєдинках за Жирону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *