Наставник Жирони пояснив, чому відпустив травмованого Віктора Циганкова до збірної України

Віктор Циганков

Головний тренер каталонської «Жирони» Мічел розповів, чому клуб відпустив ушкодженого вінгера Віктора Циганкова в національну збірну України:

«Він на 100% надійний і відданий нам футболіст. У ньому немає сумнівів. З кожним днем його стан ставатиме кращим. Нам потрібно буде подивитися, чи готовий він грати за Україну в четвер, але ми були зобов’язані відпустити його зі збірною.

Ми всі знаємо про травму, яку він отримав проти «Осасуни», а розтягнення зв’язок коліна – це дуже боляче. Протягом тижня він намагався відновитися до матчу проти «Хетафе», але почувався некомфортно. Зараз ми маємо подивитися, як він почувається і як тренується з Україною, але більше я нічого не знаю. Ми віримо Циганкову».

Збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії і Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені у Вроцлаві переможця пари Ізраїль – Ісландія. Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд чемпіонату Європи, вона виступить у групі Е зі збірними Бельгії, Словаччини та Румунії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *