Президент Барселони провів переговори з іменитим німецьким тренером

ФК Барселона

Барселона продовжує шукати нового головного тренера на зміну Хаві. За інформацією ЗМІ, президент клубу Жоан Лапорта нещодавно провів зустріч із німецьким фахівцем Гансом-Дітером Фліком.

Про те, що німецький фахівець є одним із кандидатів на посаду нового наставника Синьо-гранатових, стало відомо наприкінці січня. 58-річний Флік залишається без роботи після звільнення зі збірної Німеччини у вересні 2023 року. Перед цим Хаві анонсував свій звільнення з посади головного тренера каталонського клубу після закінчення сезону.

Ще одним претендентом на посаду, що звільниться влітку, є головний тренер Ювентуса Массіміліано Алегрі. Втім, по його кандидатурі у керівництві каталонського гранда немає одностайної думки.

Також у пресі фігурувало ім’я нинішнього наставника ПСЖ Луїса Енріке, який із 2014 по 2017 роки виграв із Блаугранас дев’ять трофеїв, включаючи Лігу чемпіонів.

Барселона посідає третє місце у чемпіонаті Іспанії. Найближчого вівторка команда Хаві прийме Наполі у звітному матчі 1/8 Ліги чемпіонів (перша зустріч завершилася внічию 1:1), а 17 березня зіграє на виїзді проти Атлетіко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *